Om klinikken

Læge Tom

Uddannet fra Københavns Universitet i 2000.

Speciallæge i Almen Medicin 2007.

Jeg har en bred erfaring indenfor flere specialer, herunder intern medicin, kirurgi, neurologi, gynækologi og pædiatri (børnesygdomme). Jeg har desuden gennem mere end 10 år arbejdet i almen praksis, herunder flere steder på Amager. Jeg har også kørt lægevagt gennem flere år, og arbejdet på skadestue.

Jeg har 2 børn, og bor med min familie på Amager.

 

Læge Dominique

Uddannet fra Københavns Universitet 2004

Speciallæge i Almen medicin 2018

Jeg er 45 år, bor på Frederiksberg og har 2 børn.
Jeg har en bred erfaring, og har arbejdet på kirurgisk, ortopædkirurgisk, medicinsk, gynækologisk, pædiatrisk og psykiatrisk afdeling i København og omegn.
Jeg arbejder i klinikken hver mandag til torsdag.

 

Læge Morten

Uddannet fra Københavns Universitet i 2011. Siden arbejdet primært i Sverige, men også i Nordnorge som fastlegevikar på Storsteinnes Legekontor i sammenlagt 3 mdr i årene 2014-16. Hver tur nordpå har været en super oplevelse, og medvirkende til at jeg valgte almen medicin som speciale.
Jeg har taget speciallægeuddannelsen til Almen Medicin i Sverige. Jeg har en bred erfaring og har arbejdet på ortopædkirurgisk, medicinsk, gynækologisk, pædiatrisk, øre/næse/hals og oftalmologisk (øjensygdomme) afdeling.
Jeg har tre piger på 3, 8 og 10 år. Desuden 2 katte, snart høns, hund og en masse æbletræer. Jeg har mange interesser, men dem er det svært at finde tid til.

 

Uddannelseslæge Marte

Uddannet læge fra Københavns Universitet i 2020.

Jeg er 28 år, bor på Nørrebro og er fra Førde i Norge.
Aktuelt uddannelseslæge i KBU (Klinisk basis uddannelse).
Jeg har arbejdet på endokrinologisk afdeling (hormonsygdomme) og akutmodtagelsen på Hvidovre hospital.
Jeg skal arbejde hos Lægerne i Porthuset i 6 måneder, fra august 2020 til og med januar 2021.

 

Jordemoder Camilla

Uddannet jordemoder i 2013.
Jeg har arbejdet som jordemoder på hospitalet, og har desuden i flere år arbejdet i almen praksis. Jeg fungerer derfor også som sygeplejerske her i klinikken. Derudover har jeg erfaring med misbrugsbehandling og terapi.

Du kan bestille tid hos mig til blodprøvetagning, EKG-optagelse og andre sygeplejeopgaver.
Jeg står også for halvårs- og årskontroller af kroniske lidelser.
Derudover varetager jeg gerne celleprøver (smear), præventionsvejledning, spiraloplægning, graviditetsundersøgelser og kontrol efter fødsel.

Jeg har desuden erfaring med akupunktur og øreakupunktur (NADA) og tilbyder gerne dette hvis det skulle have din interesse. Det gælder primært behandling af følgende tilstande:
Søvnproblemer, smertetilstande, graviditetsrelaterede gener og stresstilstande. Ønsker du akupunktur vil jeg anbefale at du bestiller en indledende konsultation hos mig.